Malá čarodějnice

V rámci čtenářské pregramotnosti jsme se inspirovali knihou Ottfrieda Preusslera Malá čarodějnice. Celý týden od 26.4. do 30.4. se z naší MŠ stala čarodějnická škola, ve které jsme se připravovali na těžkou zkoušku z čar a kouzel. Někteří naši žáci měli distanční výuku a připravovali se z domova.

Na základě zážitků malé kouzelnice byla od pondělí 26.4. 2021 vytýčena trasa, na které museli čarodějové a čarodějnice splnit různé úkoly. Na projití stezky měli celý týden.

Zkouškové období vyvrcholilo závěrečným pohovorem před komisí zkušených ježibab. Ředitelka školy Bimbula byla moc spokojená, protože se ze všech zúčastněných stali DOBŘÍ ČARODĚJOVÉ.

Atmosféra na závěrečném večírku byla výborná, téměř předcovidová. Spojili jsme naše síly a výbornou náladou jsme tu“ potvoru“ od nás vyhnali. Doufejme, že ztratila svou sílu a už nás přestane trápit.

Zde několik recenzí od rodičů

  • Stezku jsme si prošli hned v pondělí okolo 16. hodiny. Velká spokojenost. S uveřejněním fotek na webu souhlasím a přikládám v příloze. Petra Z.
  • Dobrý den, posílám fotky z dnešní procházky. Děkujeme za krásně připravenou stezku. Zdraví, Kateřina H.
  • Dobrý den, posíláme dvě fotky ze stezky. Moc se nám to líbilo a oceňujeme originální kostýmy učitelek. 🙂 Pavlína M.
  • Dobrý den, stezka se nám velice líbila a děkujeme za nachystaní! Vojta i my jsme si to užili. Posílám i pár fotek. Pěkný víkend 🙂 Martin C.
  • Ahoj Pavli, posílám foto z Malé čarodějnice. Moc děkujeme.  Bylo to super. Jste skvělé 😍🤩❤. Kateřina M.